VANAVOND: Roeselare – Beerschot-Wilrijk (Proximus League)

Vanavond om om 20.00 uur is het zo ver. Dan staat de partij tussen Roeselare en Beerschot-Wilrijk op de kalender. De competitie is in volle gang en beide ploegen willen er alles aan doen om hun positie te verbeteren.

De situatie is als volgt: Beerschot staat op de zesde plek in de Proximus League met 21 punten. Beerschot staat op een tweede plek met 38 punten. Wie denk jij dat er gaat winnen? Volgens bookmaker Unibet.BE is Beerschot favoriet maar de bal is natuurlijk rond.

Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? Wed dan en kijk live naar deze pot via Unibet.BE! Zij hebben de rechten om alle wedstrijden uit de Jupiler Pro en Proximus League rechtstreeks uit te zenden via de website! Het enige dat je hoeft te doen is hier een accountje aan te maken en zorgen dat je een positief saldo hebt! Tevens bieden ze je een supermooie bonus aan! Namelijk een 200% welkomstbonus tot 80euro! Dit wil zeggen stort bijvoorbeeld 10 en zij storten er 20 euro voor je bovenop. Of stort 40 euro en speel dan met 120 euro! Een lekker buitenkansje dus. Schrijf je nu hier geheel vrijblijvend bij ze in en wed en kijk live naar deze pot via UNIBET.BE!

Het bericht VANAVOND: Roeselare – Beerschot-Wilrijk (Proximus League) verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer