Standard Luik eist via de FIFA 2,3 miljoen euro op

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

Standard Luik wil geld zien. Ze verkochten in 2015 Jonathan Viera door aan Las Palmas en bedongen daarop ook een doorverkoopclausule van 20%. Die ze nog altijd niet ontvangen hebben. Standard heeft nu klacht ingediend bij de FIFA.

facebook WAT EEN ACTIE! Krijg maar liefst 10KEER je inzet terug wanneer Hans Vanaken de GOUDEN SCHOEN woensdag weet te winnen!!

Jonathan Viera werd in februari 2018 voor bijna 11 miljoen euro aan het Chinese BJ Sinobo Guoan verkocht. Goed voor een bonus van 2,3 miljoen euro. Maar Las Palmas betaalde geen eurocent extra aan de Luikse club.

L’Avenir meldt dat Standard de zaak aan het rollen heeft gebracht bij de FIFA. Op Sclessin zijn ze er heilig van overtuigd dat het deze zaak gaat winnen.

Het bericht Standard Luik eist via de FIFA 2,3 miljoen euro op verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Maandag staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Schotland en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!