RODE DUIVEL: “Ik zal nooit een Messi of een Ronaldo worden”

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

Hij is één van de beste spelers op het moment. Toch vind hij dat hij nooit een Lionel Messi of Cristiano Ronaldo zal worden. Dit zijn de woorden van Eden Hazard. “Ik heb het gevoel dat ook bij mij die ‘maar’ weg is. Elk jaar was er wel iemand die zei: Eden likt aan het niveau van Messi of Ronaldo. Eerst Mourinho, dan Conte, nu Sarri. Ik zal nooit een Messi of een Ronaldo worden, maar na het WK zei iedereen meteen: Hazard is top 5 in de wereld. Ervoor misschien top 10, top 15, top 20. Ik heb het gevoel dat de mensen nu ‘wow’ zeggen”, zegt hij aan Het Laatste Nieuws.

facebook WAT EEN ACTIE! Krijg maar liefst 10KEER je inzet terug wanneer Hans Vanaken de GOUDEN SCHOEN woensdag weet te winnen!!

Hazard dwong in 2018 respect af. “Zoals Modric respect gekregen heeft met Kroatië, dwong ik dat af met de Belgen. (blaast) Erkenning is mooi, maar alle voetballers in de top 20 zitten, op twee na, zo dicht bij mekaar. Allemaal toppers. En alles wordt beslist op details. Winst op een WK, winst in de Champions League, 25 goals hier, 25 assists daar.”

Het bericht RODE DUIVEL: “Ik zal nooit een Messi of een Ronaldo worden” verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Maandag staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Schotland en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!