‘Michy Batshuayi keert terug naar de Franse Ligue I’

Zijn verblijf bij Valencia was een teleurstelling maar nu zou Michy Batsyuahi zijn carriere nieuw leven kunnen inblazen in de Franse competitie. Everton wou hem kopen maar zijn werkgever Chelsea verhuurd hem liever om zo zijn marktwaarde te laten stijgen.

facebook WAT EEN ACTIE! Krijg maar liefst 10KEER je inzet terug wanneer Hans Vanaken de GOUDEN SCHOEN woensdag weet te winnen!!

AS Monaco lijkt volgens Goal de nieuwe club te worden van ‘Batsman’. De makelaar van de aanvaller vertoeft in Monaco om de deal af te ronden. Thierry Henry wil hem er alvast bij: “Ik ken hem van bij de Rode Duivels en het is een zeer interessante speler.” Batshuayi speelde eerder al voor Marseille en wist toen 26 keer te scoren in 62 competitiewedstrijden.

Het bericht ‘Michy Batshuayi keert terug naar de Franse Ligue I’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer