Lukasz Teodorczyk haalt uit naar Coucke en Vanhaezebrouck

Onlangs vertrok Lukasz Teodorczyk bij Anderlecht. De liefde was aan beide zijde een beetje bekoeld. Hij werd dan ook met zachte dwang naar een uitgang begeleid. Dat werd Udinese, waar hij nog niet veel potten wist te breken.

Na het WK 2018 in Rusland meldde Teodorczyk zich terug bij Anderlecht. Hij was er ook bij voor de shoot van de ploegfoto. “Na het wereldkampioenschap kreeg ik tien dagen verlof, waarna ik te horen kreeg dat ik eerst individueel moest trainen. Dat bleef maar duren”, blikt Lukasz Teodorczyk terug in een interview met het Poolse Przeglad Sportowy.

facebook WAT EEN ACTIE! Krijg maar liefst 10KEER je inzet terug wanneer Hans Vanaken de GOUDEN SCHOEN woensdag weet te winnen!!

“Via de media vernam ik dat ik de club zou verlaten. Ik antwoordde op vragen dat ik nergens naartoe ging. Er kwam een andere eigenaar en het management kwam in andere handen. Er kwamen nieuwe aanvallers bij waardoor ik me toch wat voorbereidde op een vertrek.”

“Niemand heeft er met mij over gesproken, daar hou ik nog altijd een slecht gevoel aan over. Noch de voorzitter (Marc Coucke, nvdr.) noch de manager (Luc Devroe, nvdr.) nodigden mij uit voor een gesprek, om te zeggen ‘Teo, we willen dat je vertrekt’.”

“De weken gingen voorbij, er volgde wel een gesprek met de trainer. Ik maakte duidelijk dat ik terug klaar was om met de groep mee te trainen, maar hij zei dat ik rustig moest blijven en dat er nog tijd was. De competitie begon, de nieuwe aanvallers scoorden en de trainer sloeg zichzelf op de borst.”

Het bericht Lukasz Teodorczyk haalt uit naar Coucke en Vanhaezebrouck verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer