Laszlo Bölöni razend op ‘Antwerp-vedetten’

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

Antwerp-trainer Laszlo Bölöni is niet te spreke over de prestatie van zijn ploeg. Ze verloren de oefenpot tegen FC Augsburg namelijk met 3-1. “De ploeg die we ‘de vedetten’ kunnen noemen (die het eerste uur speelden, nvdr.) is volledig door de mand gevallen. Ze zijn vernield door hun vedettisme. Dat is écht enerverend”, citeert Gazet van Antwerpen de Roemeense trainer.

Hij bracht deze spelers in stelling: Bolat – Buta (60’ Opare), Arslanagic (60’ Seck), Van Damme (60’ Batubinsika), Juklerod (60’ Quirynen) – Borges (60’ Nazaryna), Lamkel Zé (60’ Nöstlinger), Refaelov (60’ Hairemans) – Owusu (60’ Bernier), Mbokani (60’ Bolingi), Baby (60’ Rodrigues).

facebook WAT EEN ACTIE! Krijg maar liefst 10KEER je inzet terug wanneer Hans Vanaken de GOUDEN SCHOEN woensdag weet te winnen!!

Voorzitter Paul Theyskens en sportief directeur Luciano D’Onofrio volgden de wedstrijd live en zagen ook dat het niet goed was. Na 58 minuten was het 3-0, met twee goals van de Ijslander Finngobason (ex-Lokeren) en een own-goal van Jelle Van Damme.

“Kijk, ook al heb je het gemaakt als voetballer, dan nog moet je beseffen dat je geen extra rechten hebt”, vervolgt Bölöni. “Je hebt zelfs meer verantwoordelijkheden. Ik praat dan over Bolat, Van Damme, Mbokani, Owusu, Lamkel Zé,… Alle grote namen eigenlijk.”

“Ze moeten weer op hun plaats gezet worden”, gromt Bölöni. “Ze moeten hun werk doen waarvoor ze betaald worden. En niets meer.”

Het bericht Laszlo Bölöni razend op ‘Antwerp-vedetten’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Maandag staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Schotland en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!