‘Italiaanse grootmacht legt miljoenen op tafel voor ex-speler van Standard’

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

Het Italiaanse Napoli wil een voormalige speler van Standard Luik aan zich verbinden. Het gaat om Sofiane Kiyine. Volgens Sportmediaset gaat de middenvelder voor vier miljoen euro naar Napoli en zal hij nadien nog tot het einde van het seizoen worden uitgeleend aan Chievo.

facebook WAT EEN ACTIE! Krijg maar liefst 10KEER je inzet terug wanneer Hans Vanaken de GOUDEN SCHOEN woensdag weet te winnen!!

Komende zomer krijgt de talentvolle ex-speler van Standard zijn kans in de voorbereiding en nadien wordt er beslist of hij dan opnieuw uitgeleend zal worden.

Het bericht ‘Italiaanse grootmacht legt miljoenen op tafel voor ex-speler van Standard’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Maandag staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Schotland en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!