‘Genk-verdediger naar STVV, Lokeren of KV Oostende’

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

Een Genk verdediger heeft de clubs voor het uitkiezen. Het gaat om Bojan Nastic die bij de koploper in de Pro League veel concurrentie kent.

De Servische Bosniër geldt als mogelijke versterking voor Sporting Lokeren. Nastic werd recent ook aan STVV gelinkt. Volgens Het Laatste Nieuws is er ook belangstelling van KV Oostende.

Nastic ligt nog tot midden 2020 onder contract. Hij kwam in de zomer van 2016 van Vojvodina Novi Sad over.

De linksvoetige verdediger kwam in zijn eerste seizoen in veertien JPL-matchen in actie. Vorig seizoen waren het er achttien. Philippe Clement liet Nastic dit seizoen vier keer starten en drie keer invallen. De 24-jarige Bojan Nastic deed in vier Europese duels mee.

Het bericht ‘Genk-verdediger naar STVV, Lokeren of KV Oostende’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Maandag staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Schotland en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!