Eerlijke Rode Duivel: “Dan hadden we verloren tegen Brazilië”

De Rode Duivels kwamen tijdens het laatste WK niet verder dan een derde plek. In de kwartfinales speelde ze tegen Brazilie en wisten deze spectaculair te winnen. “Pure vreugde, pure opluchting zeg Eden Hazard. Ik ben gewoon door mijn knieën gezakt. Als die match tegen Brazilië nog vijftien minuten langer had geduurd, hadden we verloren. Zeker weten. Zelfs met die redding van Thibaut. We voelden het gewoon. Het was zo zwaar. Ik had krampen. Mentaal was het op. De leegte roerde. Alles had ik gegeven,” vertelde Hazard aan Het Laatste Nieuws.

facebook WAT EEN ACTIE! Krijg maar liefst 10KEER je inzet terug wanneer Hans Vanaken de GOUDEN SCHOEN woensdag weet te winnen!!

“En dan, dat fantastische moment, wanneer de arbiter affluit. Je kwalificeert je tegen Brazilië, hein. Een land dat wereldkampioen had kunnen worden. Het was de prestatie van de Rode Duivels waar iedereen al een tijdje op zat te wachten. De Gouden Generatie heeft daar getoond hoe goed ze kunnen voetballe. Daar is het beeld veranderd.”

Het bericht Eerlijke Rode Duivel: “Dan hadden we verloren tegen Brazilië” verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer