BREAKING: ‘AC Milan meldt zich voor Arnaut Danjuma Groeneveld’

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

De carriere van Danjuma raast door als een sneltrein. Hij is pas bezig aan zijn eerste seizoen bij Club Brugge en zijn marktwaarde is explosief gestegen. Nu zou hij ook nog de overstap kunnen gaan maken naar AC Milan. Dit weet de Telegraaf vandaag te melden.

Het management van Danjuma wil overigens niet reageren op de speculaties over een transfer naar de Rossoneri. In de strijd voor een nieuwe landstitel kan Club Brugge Danjuma goed gebruiken. De 21-jarige flankspeler lukte vier goals in elf competitiematchen en maakte een schitterende treffer in de Champions League tegen Atlético Madrid.

facebook WAT EEN ACTIE! Krijg maar liefst 10KEER je inzet terug wanneer Hans Vanaken de GOUDEN SCHOEN woensdag weet te winnen!!

Hij belandde via NEC Nijmegen bij Club Brugge, voor circa 1 miljoen euro. Zijn marktwaarde wordt al op 10 miljoen euro geschat. Er circuleren nu al bedragen van 15 à 20 miljoen euro. Danjuma ligt nog tot midden 2022 onder contract bij Club Brugge.

Het bericht BREAKING: ‘AC Milan meldt zich voor Arnaut Danjuma Groeneveld’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Maandag staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Schotland en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!