Prins die eigenlijk een prinses is – Het Nieuwsblad

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Het Nieuwsblad

Prins die eigenlijk een prinses is
Het Nieuwsblad
Als hij in januari ook zijn show op het prinsenbal tot een goed einde brengt, wordt Lorenzo Van der Stiggel Prins Carnaval 2019 in Lokeren. Of moeten we zeggen 'Prinses' Carnaval? Want Lorenzo is beter gekend onder zijn travestienaam Lolita Lo.
Travestiet Lolita is kandidate voor titel Prinses Carnaval: “Geen schrik voor ...Het Laatste Nieuws

alle 2 nieuwsartikelen »

facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer