BREAKING: “Real Madrid en Eden Hazard bereiken akkoord over transfer”

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

De transfer van Eden Hazard naar Real Madrid zou volgens het medium Onda Madrid al helemaal rond zijn. Het medium weet dat Hazard en Real al een onderling akkoord bereikt hebben voor een transfer in de zomer van 2019. Met Chelsea is er echter nog geen overeenkomst en de Blues zullen het de Madrilenen wellicht niet makkelijk maken. Ondanks dat Hazard straks nog maar een jaar contract heeft, zouden ze nog steeds 170 miljoen euro eisen.

Dat is veel te veel voor Real, maar dat heeft wel een plannetje om de prijs te drukken. Zo zouden ze Mateo Kovacic in de deal willen betrekken. De middenvelder wordt dit seizoen al uitgeleend aan Chelsea en heeft geen interesse om volgend seizoen naar Real terug te keren.

Het bericht BREAKING: “Real Madrid en Eden Hazard bereiken akkoord over transfer” verscheen eerst op Voetbal4u.be.


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer