Bestuurder die vriend verloor in auto-ongeval in beroep tegen celstraf: “Zwaarste straf heeft hij al gekregen” – Het Nieuwsblad

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie! Bestuurder die vriend verloor in auto-ongeval in beroep tegen celstraf: “Zwaarste straf heeft hij al gekregen”  Het Nieuwsblad

De bestuurder die veroordeeld werd tot 18 maanden cel voor het auto-ongeval dat het leven kostte aan zijn vriend Yassine Ilboujddini (19) vraagt in beroep ...


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer