Verbist beoordeelt de discutabele fases in Lokeren-Gent en Antwerp-STVV en de scheidsrechters en VAR krijgen een dikke nul – Voetbalkrant

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie! Verbist beoordeelt de discutabele fases in Lokeren-Gent en Antwerp-STVV en de scheidsrechters en VAR krijgen een dikke nul  Voetbalkrant

Er was weer heel wat te doen over de VAR en de scheidsrechters afgelopen speeldag. Vooral in Antwerp-STVV en Lokeren-Gent werd er geschoten op de ...


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer