LIVE (20u30). Stoot KV Mechelen tegen Lokeren door naar volgende ronde … – Het Laatste Nieuws

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Het Laatste Nieuws

LIVE (20u30). Stoot KV Mechelen tegen Lokeren door naar volgende ronde ...
Het Laatste Nieuws
Beker van België • KV Mechelen - Lokeren • Aftrap: 20u30 • AFAS-stadion Achter de Kazerne • Achtste finale Croky Cup. Alle updates. Live. Bekijk belangrijke updates. 90'+4'. Einde tweede helft. 90'+1'. 1-0 GOAL van Marouane Fellaini! Dan toch!


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer