Eddy Van Bockstal (N-VA) neemt mandaat op in gemeenteraad – Het Laatste Nieuws

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Het Laatste Nieuws

Eddy Van Bockstal (N-VA) neemt mandaat op in gemeenteraad
Het Laatste Nieuws
Na lang wikken en wegen heeft de familie Van Bockstal de moeilijke knoop doorgehakt voor de komende legislatuur. Jasmien Van Bockstal (N-VA) zal niet meer zetelen in de Lokerse gemeenteraad. Haar vader Eddy Van Bockstal, lijsttrekker voor de N-VA ...


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer