Vermeulen van Lokeren en spelers van Waasland-Beveren opgepakt voor verhoor – TV Oost

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Vermeulen van Lokeren en spelers van Waasland-Beveren opgepakt voor verhoor
TV Oost
En Sporting Lokeren bevestigt de ondervraging van Stefan Vermeulen, de rechterhand van Lokeren-voorzitter Roger Lambrecht. In de loop van woensdagavond is hij door de speurders in Hasselt ondervraagd. Nadien kon hij gewoon huiswaarts keren.


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

LIKE LOKEREN OP FACEBOOK!