Vermeulen van Lokeren en spelers van Waasland-Beveren opgepakt voor verhoor – TV Oost

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Vermeulen van Lokeren en spelers van Waasland-Beveren opgepakt voor verhoor
TV Oost
En Sporting Lokeren bevestigt de ondervraging van Stefan Vermeulen, de rechterhand van Lokeren-voorzitter Roger Lambrecht. In de loop van woensdagavond is hij door de speurders in Hasselt ondervraagd. Nadien kon hij gewoon huiswaarts keren.

en meer »

facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer