Twee stuurwielen en elektrische step gestolen bij reeks auto-inbraken – Het Laatste Nieuws

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Het Laatste Nieuws

Twee stuurwielen en elektrische step gestolen bij reeks auto-inbraken
Het Laatste Nieuws
De politie van Lokeren heeft donderdagochtend drie meldingen van inbraken in voertuigen binnen gekregen. In de Everslaarstraat werd het stuur van een geparkeerd voertuig gestolen. Dat gebeurde ook in de P.J. Vranckenstraat, waar wat verderop in de ...


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer