Rapencross wil graag vaste waarde worden op veldritkalender, en Van Aert en … – Het Nieuwsblad

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Het Nieuwsblad

Rapencross wil graag vaste waarde worden op veldritkalender, en Van Aert en ...
Het Nieuwsblad
Echt (nat) veldritweer wordt het allesbehalve, maar toch hopen de organisatoren van de Rapencross zaterdag om zowat vijfduizend toeschouwers naar Park ter Beuken te lokken. Toprenners als Wout Van Aert en Mathieu Van der Poel kruisen er de degens.


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer