Rapencross ontvangt toppers Van Aert en van der Poel – Het Laatste Nieuws

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Het Laatste Nieuws

Rapencross ontvangt toppers Van Aert en van der Poel
Het Laatste Nieuws
Lokeren Een dag voor de gemeenteraadsverkiezingen staat in Lokeren de Rapencross op het programma. De organisatoren ontvangen voor de eerste keer toppers Wout van Aert en Mathieu van der Poel. Blikvangers op het parcours zijn een zandstrook en ...


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer