Leerlingen ‘Bio Broeders’ oogsten druiven stadswijngaard – Het Laatste Nieuws

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Het Laatste Nieuws

Leerlingen 'Bio Broeders' oogsten druiven stadswijngaard
Het Laatste Nieuws
Deze zomer schonk de stad Lokeren de eerste roséwijn 'In Natura': de eerste oogst was goed voor 306 flessen. “Deze keer willen we een fruitige rode wijn bottelen”, zegt groenambtenaar Lode Debruyne, die de stadswijngaard beheert. “Aanvankelijk ...


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer