BREAKING: ‘Nederlander genoemd als nieuwe trainer van Club Brugge’

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Volgens het medium Transfermarketweb is Jaap Stam in beeld om de nieuwe trainer te worden van Club Brugge. De kale oefenmeester zou Ivan Leko moeten opvolgen bij de Belgische club, waar onder meer Ruud Vormer ook actief is. Op dit moment is Leko nog actief, maar hij werd deze week aangehouden voor verhoor in de Belgische zaak rond matchfixing en fraude.

Leko dreigt hiervoor geslachtofferd te worden en dat zou een vacature betekenen. Stam was de voorbije twee seizoenen manager van het Engelse Reading, maar daar werd hij ontslagen na een teleurstellende reeks. Sindsdien is hij clubloos

Het bericht BREAKING: ‘Nederlander genoemd als nieuwe trainer van Club Brugge’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer