Vier transmigranten opgepakt langs Zelebaan – Het Laatste Nieuws

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Het Laatste Nieuws

Vier transmigranten opgepakt langs Zelebaan
Het Laatste Nieuws
De politie van Lokeren heeft dinsdagochtend omstreeks 10 uur op de Zelebaan vier transmigranten aangetroffen van Syrische origine. Zij werden bestuurlijk aangehouden en meegenomen voor verhoor. Twee van hen werden in opdracht van de Dienst ...


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

LIKE LOKEREN OP FACEBOOK!