Heftruck en bromfiets uit verkeer gehaald – Het Laatste Nieuws

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Het Laatste Nieuws

Heftruck en bromfiets uit verkeer gehaald
Het Laatste Nieuws
De politie van Lokeren heeft dinsdag een 29-jarige bromfietser uit het verkeer gehaald. Omdat hij over geen rijbewijs beschikt, werd zijn bromfiets in beslag genomen en getakeld. De ochtendploeg haalde om 8.30 uur ook nog een heftruck uit het verkeer ...


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

LIKE LOKEREN OP FACEBOOK!