Beloften van Club Brugge winnen met sprekende cijfers, en hijsen zich weer naast Antwerp

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!

De beloften van Club Brugge werkten dinsdagavond nog hun duel van speeldag 8 in de competitie af. Tegenstander in West-Vlaanderen was Sporting Lokeren.TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Beloften van Club Brugge winnen met sprekende cijfers, en hijsen zich weer naast Antwerp

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!

De beloften van Club Brugge werkten dinsdagavond nog hun duel van speeldag 8 in de competitie af. Tegenstander in West-Vlaanderen was Sporting Lokeren.TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Beloften van Club Brugge winnen met sprekende cijfers, en hijsen zich weer naast Antwerp

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!

De beloften van Club Brugge werkten dinsdagavond nog hun duel van speeldag 8 in de competitie af. Tegenstander in West-Vlaanderen was Sporting Lokeren.TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer