Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Spoelt Anderlecht pijnlijk puntenverlies tegen Saint-Etienne door met goed resultaat tegen Mainz?

Spoelt Anderlecht pijnlijk puntenverlies tegen Saint-Etienne door met goed resultaat tegen Mainz? 20 oktober 2016 11:00<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Ondanks het pijnlijke puntenverlies in de laatste seconde tegen Saint-Etienne – het misverstand tussen Bram Nuytinck en Davy Roef, weet u wel – staat Anderlecht eerste in zijn groep. Wil het daar na donderdag nog staan, zal het iets moeten rapen in en tegen Mainz. Anderlecht speelde geen al te beste wedstrijd zondag tegen Sporting Lokeren. Gelukkig is er nog altijd de Poolse spits Lukasz Teodorczyk, al goed voor zes doelpunten…

Lees verder op Belgium Soccer: Spoelt Anderlecht pijnlijk puntenverlies tegen Saint-Etienne door met goed resultaat tegen Mainz?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *