Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Lokerse Feesten en Sporting Lokeren gaan elkaar sterker maken

Peter Laureys (49) versterkt sinds deze week de commerciële cel van Sporting Lokeren, waar hij tussen 2013 en 2015 ook al even jeugdvoorzitter was. Laureys, die het als jeugdspeler van Sporting tot de B-kern schopte en nog samenspeelde met Stephen Keshi, zal die nieuwe functie combineren met zijn job als marketingdirecteur van de Lokerse Feesten. “Ik zal de jonge geest die in het muziekmilieu heerst, proberen mee te nemen naar Daknam”, zegt hij aan Sport/Voetbalmagazine.Hij vreest niet voor botsingen met de behoudsgezinde voorzitter Roger Lambrecht. Laureys: “Het tekent de nieuwe wind die er op Daknam…

Lees verder op Geen categorie: Lokerse Feesten en Sporting Lokeren gaan elkaar sterker maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lokerse Feesten en Sporting Lokeren gaan elkaar sterker maken

Peter Laureys (49) versterkt sinds deze week de commerciële cel van Sporting Lokeren, waar hij tussen 2013 en 2015 ook al even jeugdvoorzitter was. Laureys, die het als jeugdspeler van Sporting tot de B-kern schopte en nog samenspeelde met Stephen Keshi, zal die nieuwe functie combineren met zijn job als marketingdirecteur van de Lokerse Feesten. “Ik zal de jonge geest die in het muziekmilieu heerst, proberen mee te nemen naar Daknam”, zegt hij aan Sport/Voetbalmagazine.Hij vreest niet voor botsingen met de behoudsgezinde voorzitter Roger Lambrecht. Laureys: “Het tekent de nieuwe wind die er op Daknam…

Lees verder op Geen categorie: Lokerse Feesten en Sporting Lokeren gaan elkaar sterker maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *