Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Lokeren laat João Carlos vertrekken naar club van Boussoufa

De 34-jarige João Carlos kwam vorig jaar tijdens de winter naar Lokeren, waar hij eerder al vier jaar speelde. De Braziliaan verdedigde ook nog de kleuren van RC Genk, Anzji Machatsjkala en Spartak Moskou.Begin deze week kwam Al Jazira, de club uit Abu Dhabi waar ook Mbark Boussoufa aan de slag is, op de proppen. Lokeren deed niet moeilijk over een transfer. Carlos reisde dinsdag af naar zijn nieuwe club en legde gisteren en vandaag positieve medische testen af.”Ik was zelf heel erg verrast door het aanbod en nog meer door de snelheid waarmee…

Lees verder op Geen categorie: Lokeren laat João Carlos vertrekken naar club van Boussoufa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *