Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Grepen deze tien spelers hun laatste kans in de JPL? Voorlopig kunnen we van amper drie geslaagde transfer spreken

Grepen deze tien spelers hun laatste kans in de JPL? Voorlopig kunnen we van amper drie geslaagde transfer spreken Foto: © photonews 19 oktober 2016 16:29<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Aan de start van dit seizoen blikten we vooruit met enkele lijstjes ‘Tien om te zien’. Daarbij ook tien jongens die stilaan hun laatste kans moeten grijpen. Hoe presteerden ze tot dusver in de Jupiler Pro League? Goed Thomas KaminskiBrian HamalainenBenito RamanDit drietal kan terugblikken op een puike seizoensstart. Met Kaminski en Hamalainen helemaal bovenaan. Kaminski miste nog geen minuut in doel bij…

Lees verder op Belgium Soccer: Grepen deze tien spelers hun laatste kans in de JPL? Voorlopig kunnen we van amper drie geslaagde transfer spreken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *