Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Einde contract, maar Boubacar Copa wil… naar een topclub

Einde contract, maar Boubacar Copa wil… naar een topclub Foto: © photonews 19 oktober 2016 14:01<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Barry Boubacar Copa heeft de doelmannenstrijd alweer gewonnen van Davino Verhulst. De Ivoriaan is stilaan een meubelstuk geworden op Daknam, maar op het einde van het seizoen loopt zijn contract wel af. Maar aan stoppen denkt hij bijlange nog niet. Copa is een monument geworden. “Ik dacht nooit dat ik hier tien jaar zou blijven, en vijftien jaar in België”, vertelt de 36-jarige doelman in Sport/Voetbalmagazine “Kom over een jaar nog eens…

Lees verder op Belgium Soccer: Einde contract, maar Boubacar Copa wil… naar een topclub

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *