Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Dit is de goedkoopste club voor voetbalsupporters

Het onderzoek van de kortingssite Flipit België leert dat de fans van Kortrijk er het goedkoopst af komen. In totaal betalen zij 194 euro voor een abonnement en om zich in de kleuren van hun ploeg (sjaal en shirt) te steken. Dat is 126 euro meer dan wat de supporters van Anderlecht, de duurste ploeg in de Belgische competitie, moeten betalen.Abonnementskosten Het prijsverschil is vooral gelegen in de abonnementskosten. Het goedkoopste abonnement is dat van Kortrijk met 119 euro, terwijl de supporters van Anderlecht 230 euro betalen voor de goedkoopste formule (exclusief losse kaartjesverkoop). Jan Willem van Tilburg,…

Lees verder op Geen categorie: Dit is de goedkoopste club voor voetbalsupporters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *