Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Sprokkels 18/10: AA Gent zonder zorgen, Persoons back na 10 maanden en KVK-coach rekent niet op PO1

Sprokkels 18/10: AA Gent zonder zorgen, Persoons back na 10 maanden en KVK-coach rekent niet op PO1 Foto: © Photonews 18 oktober 2016 09:16<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Clubvoetbal, Europese bekers, de Croky Cup en de Rode Duivels. De verschillende competities volgen mekaar dit najaar in sneltempo op. Met dagelijks tal van nieuwtjes die we voor jullie bundelen in onze sprokkels. Lokeren gaat in beroep tegen de voorgestelde schorsing van 2 speeldagen voor Galitsios. De rechtsback slikte tegen Anderlecht een rode kaart.Ook Eupen tekende beroep aan tegen de schorsing van eveneens 2…

Lees verder op Belgium Soccer: Sprokkels 18/10: AA Gent zonder zorgen, Persoons back na 10 maanden en KVK-coach rekent niet op PO1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *