Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Peter Maes denkt aan een drastische ingreep want: “Als je middenveld niet sterk genoeg presteert…”

Peter Maes denkt aan een drastische ingreep want: “Als je middenveld niet sterk genoeg presteert…” Foto: © photonews 18 oktober 2016 06:12<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Het wil voor Racing Genk maar niet lukken buitenshuis. Op de zege in Lokeren na konden de Limburgers nog niet winnen buitenshuis. En dus is Peter Maes van plan in te grijpen. De Genkse T1 krijgt het stilaan benauwd van de manier waarop Genk telkenmale te laconiek goals incasseert. “Sommige jongens die in een bepaalde zone van het veld staan, zijn goed aan de bal, maar…

Lees verder op Belgium Soccer: Peter Maes denkt aan een drastische ingreep want: "Als je middenveld niet sterk genoeg presteert…"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *