Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Manager van Anderlecht-aanvaller Teodorczyk vertelt over de merkwaardige reactie waarmee hij de Standard-fans helemaal gek maakte

Manager van Anderlecht-aanvaller Teodorczyk vertelt over de merkwaardige reactie waarmee hij de Standard-fans helemaal gek maakte Foto: © photonews 18 oktober 2016 08:47<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Lukasz Teodorczyk houdt Anderlecht boven water. Hoewel de Brusselaars al enkele weken slecht spelen, blijft de Poolse aanvaller voor de punten zorgen. Zondag scoorde Teodorczyk de winning goal tegen Lokeren. En ook twee weken geleden was de international matchwinnaar tegen Standard. Toen jutte hij na afloop de Standard-fans op door te veinzen dat hij een sigaretje opstak. Ploegmaat Uros Spajic kreeg even voordien…

Lees verder op Belgium Soccer: Manager van Anderlecht-aanvaller Teodorczyk vertelt over de merkwaardige reactie waarmee hij de Standard-fans helemaal gek maakte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *