Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

‘Anderlecht wil in januari al toeslaan voor talentvolle verdediger’

‘Anderlecht wil in januari al toeslaan voor talentvolle verdediger’ 18 oktober 2016 17:56<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Anderlecht speurt de markt nog steeds af en heeft alvast zijn ogen gelegd op een jonge centrale verdediger. De interesse is niet nieuw, maar het zou al in januari moeten worden beklonken. Nikola Milenković is een 19-jarige centrale verdediger die dit seizoen het mooie weer maakt bij Partizan Belgrado. De jongeling doet het goed na een moeilijk seizoensbegin en loopt zo in de kijker van verschillende clubs.3 miljoen euroWe gaven enkele dagen geleden al aan dat…

Lees verder op Belgium Soccer: ‘Anderlecht wil in januari al toeslaan voor talentvolle verdediger’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *