Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

10 opvallende zaken na 10 speeldagen: spookuitsluting, gokaffaires en

10 opvallende zaken na 10 speeldagen: spookuitsluting, gokaffaires en Foto: © Photonews 18 oktober 2016 18:47<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. De Jupiler Pro League is tien speeldagen ver, hoog tijd dus voor een eerste terugblik. Deze tien zaken vielen ons de afgelopen tien matchdagen op. 1. Kampioen vier keer in het verliesClub Brugge kende een bijzonder zwakke start en verloor al op bezoek bij Oostende, W-Beveren, Kortrijk en vrijdag in Charleroi. Van de uittredende kampioen hadden we beter verwacht.2. Gillet is de clean sheet-heerserStandard kende dan wel een woelige start, in doel…

Lees verder op Belgium Soccer: 10 opvallende zaken na 10 speeldagen: spookuitsluting, gokaffaires en

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *