Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Van Holsbeeck in zijn nopjes met contractverlening: “Toont nogmaals aan hoe belangrijk jeugdopleiding voor ons is”

Van Holsbeeck in zijn nopjes met contractverlening: “Toont nogmaals aan hoe belangrijk jeugdopleiding voor ons is” 17 oktober 2016 18:56<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. RSC Anderlecht deed een dag na de overwinning tegen Sporting Lokeren alweer een goede zaak. De Brusselse club legde met Leander Dendoncker één van zijn sleutelpionnen langer vast. Dendoncker zette zijn krabbel onder een nieuwe overeenkomst tot medio 2021. De 21-jarige middenvelder speelt al sinds 2009 voor paars-wit en debuteerde in 2013 in het A-elftal.“We zijn heel blij dat Leander heeft bijgetekend en dus langer bij RSC Anderlecht…

Lees verder op Belgium Soccer: Van Holsbeeck in zijn nopjes met contractverlening: "Toont nogmaals aan hoe belangrijk jeugdopleiding voor ons is"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *