Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

‘Patrick Decuyper speelt alles of niets’

De Belgen maakten, zoals beloofd, de koers tijdens het WK wielrennen in Qatar. Met Tom Boonen uiteindelijk als derde op het podium. Mogen de Belgen tevreden zijn over hun WK?Jacques Sys: ‘Dat is dubbel. Ze hebben inderdaad de koers gemaakt en gecontroleerd, zoals ze aangekondigd hadden. Collectief heeft de Belgische ploeg zich getoond. Dus ja, daar mag je best tevreden over zijn. Alleen: als je de koers zo aanpakt, wil je ook winnen. Het is dan niet de bedoeling om derde te worden, dat geeft toch een beetje een zure nasmaak. Maar hebben de Belgen…

Lees verder op Geen categorie: ‘Patrick Decuyper speelt alles of niets’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *