Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Moses Simon over zijn maatje: “Coulibaly had nog een assist tegoed, nu staan we quitte”

Moses Simon over zijn maatje: “Coulibaly had nog een assist tegoed, nu staan we quitte” Foto: © photonews 17 oktober 2016 16:32<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Simon vergat niet alleen Dejaegere twee keer aan te spelen, hij had het in de eerste helft ook voor met Coulibaly. Hij maakte het na de rust wel nog goed met een mooie assist. “Met de assist ben ik meer tevreden dan met de goal”, aldus Simon na de wedstrijd. “Ik had hem in de eerste helft al eentje moet geven, hé.” Coulibaly nam het cadeautje…

Lees verder op Belgium Soccer: Moses Simon over zijn maatje: "Coulibaly had nog een assist tegoed, nu staan we quitte"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *