Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Lokeren-speler De Ridder: “Zijn bestolen door ref, die geen penalty fluit”

Lokeren-speler De Ridder: “Zijn bestolen door ref, die geen penalty fluit” ma 17/10/2016 – 13:35 Iedereen zag gisteren een penalty, toen Acheampong Coelho omverliep in de 16, maar ref Dierick floot niet. Lokeren, dat met een late 1-0 verloor, voelt zich onheus behandeld. Lokeren-coach Georges Leekens noemde de beslissing van Dierick “lachtwekkend”, zelfs Anderlecht-coach René Weiler vond het een penalty. Steve De Ridder reageert sereen: “Maar kritiek moet kunnen.” Lokeren Lokeren hoefde niet te verliezen in Brussel en met wat meer efficiëntie had een zege ook gekund. Een penalty had de Lokerse zaak kunnen maken, maar…

Lees verder op Geen categorie: Lokeren-speler De Ridder: "Zijn bestolen door ref, die geen penalty fluit"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *