Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

De Gea houdt Liverpool van winst in ‘Hate Game’ die toch wat ontgoochelde

De Gea houdt Liverpool van winst in ‘Hate Game’ die toch wat ontgoochelde Foto: © photonews 17 oktober 2016 22:51<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Het werd een wat teleurstellende topper tussen Liverpool en Manchester United. Vooral in de eerste helft was er enkel veel inzet, maar weinig voetbal te zien. In de tweede verdiende Liverpool de zege, maar David De Gea stond pal. We waren gisteren naar Anderlecht-Lokeren gaan kijken en we moesten onze ogen even laten wennen aan de snelheid en intensiteit van Liverpool-Manchester United. De ‘Hate Game’ maakte zijn…

Lees verder op Belgium Soccer: De Gea houdt Liverpool van winst in ‘Hate Game’ die toch wat ontgoochelde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Gea houdt Liverpool van winst in ‘Hate Game’ die toch wat ontgoochelde

De Gea houdt Liverpool van winst in ‘Hate Game’ die toch wat ontgoochelde Foto: © photonews 17 oktober 2016 22:51<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Het werd een wat teleurstellende topper tussen Liverpool en Manchester United. Vooral in de eerste helft was er enkel veel inzet, maar weinig voetbal te zien. In de tweede verdiende Liverpool de zege, maar David De Gea stond pal. We waren gisteren naar Anderlecht-Lokeren gaan kijken en we moesten onze ogen even laten wennen aan de snelheid en intensiteit van Liverpool-Manchester United. De ‘Hate Game’ maakte zijn…

Lees verder op Belgium Soccer: De Gea houdt Liverpool van winst in ‘Hate Game’ die toch wat ontgoochelde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *