Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Maakten de STVV-fans kennis met de nieuwe Rob Schoofs? “Die vergelijking kan wel opgaan”

Maakten de STVV-fans kennis met de nieuwe Rob Schoofs? “Die vergelijking kan wel opgaan” Foto: © photonews 31 juli 2016 11:12<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. STVV met zes nieuwe jongens tussen de lijnen verraste tegen Sporting Lokeren. Op het middenveld speelde de 24-jarige Stef Peeters zich in de kijker van de Truiense fans. Na 3,5 jaar op Nederlandse bodem keerde Peeters terug naar België met puik debuut aan de zijde van Steven De Petter. “Ik probeerde mij met mijn infiltraties en openingen mij te laten zien. Dat is ook mijn spel”, reageerde…

Lees verder op Belgium Soccer: Maakten de STVV-fans kennis met de nieuwe Rob Schoofs? "Die vergelijking kan wel opgaan"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *