Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Harde taal bij Lokeren na eerste verlies: “Niet klaar in het hoofd, het moet 20% beter en nu gaat het om de knikkers”

Harde taal bij Lokeren na eerste verlies: “Niet klaar in het hoofd, het moet 20% beter en nu gaat het om de knikkers” Foto: © photonews 31 juli 2016 12:01<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Hoewel Davino Verhulst zaterdagavond op Stayen in de fout ging, staken de spelers van Lokeren na het verlies tegen STVV de hand in eigen boezem. “Zij hebben gevochten als een team, wij niet”, klonk het in koor. “Dit is een grote ontgoocheling. In ons hoofd waren we niet klaar voor deze wedstrijd”, vond verdediger Mijat Maric. “Waar dat aan…

Lees verder op Belgium Soccer: Harde taal bij Lokeren na eerste verlies: "Niet klaar in het hoofd, het moet 20% beter en nu gaat het om de knikkers"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *