Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Grote naam Sporting Lokeren verliet al na zes minuten het veld, onderzoek moet ernst blessure bepalen

Grote naam Sporting Lokeren verliet al na zes minuten het veld, onderzoek moet ernst blessure bepalen Foto: © photonews 31 juli 2016 07:01<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Sporting Lokeren opende zijn seizoen zaterdagavond met een 1-0-nederlaag bij Sint-Truiden. En bovendien zagen de Waaslanders al na zes minuten een belangrijke pion uitvallen. Joao Carlos ging er vroeg in de partij bij zitten. De Braziliaanse verdediger tastte naar de hamstrings en kon niet verder. Sverrir Ingason kwam in zijn plaats. (Lees hier meer over de wedstrijd)Onderzoek moet nu duidelijk maken of…

Lees verder op Belgium Soccer: Grote naam Sporting Lokeren verliet al na zes minuten het veld, onderzoek moet ernst blessure bepalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *