Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Georges Leekens nam een slimme beslissing met doelman Davino Verhulst die Lokeren een punt kostte

Georges Leekens nam een slimme beslissing met doelman Davino Verhulst die Lokeren een punt kostte Foto: © photonews 31 juli 2016 19:12<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Door een individuele fout van Davino Verhulst greep Sporting Lokeren naast een logisch punt op bezoek bij STVV. Na afloop passeerde de goalie niet langs de wachtende persmeute. “Ik heb hem bewust niet voor de camera laten komen. Ik denk dat dat logisch is”, verklaarde coach Georges Leekens waarom Verhulst zonder verpinken doorliep. “Of ik hem een aai over de bol gaf? Neen, Davino is oud…

Lees verder op Belgium Soccer: Georges Leekens nam een slimme beslissing met doelman Davino Verhulst die Lokeren een punt kostte

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *