Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

De Sutter van de Turkse hel naar het mager gevulde Stayen: “Ginds speelden we soms voor lege stadions”

De Sutter van de Turkse hel naar het mager gevulde Stayen: “Ginds speelden we soms voor lege stadions” Foto: © photonews 31 juli 2016 16:47<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Tom De Sutter maakte zaterdagavond na een jaartje in Turkije zijn wederoptreden in de Jupiler Pro League. Moest de Lokeren-aanvaller zich even aanpassen aan de magere opkomst op Stayen? De 4.066 aanwezige fans stonden immers in schril contrast met de kolkende arena’s die hij wekelijks in Turkije gewoon was. “Dat valt wel mee hoor. Er werden soms geen supporters toegelaten omdat ze een…

Lees verder op Belgium Soccer: De Sutter van de Turkse hel naar het mager gevulde Stayen: "Ginds speelden we soms voor lege stadions"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *