Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

STVV sprokkelt eerste punten

Zaterdagavond werkte Lokeren, op het kunstgrasveld van STVV, zijn eerste wedstrijd van het seizoen 2016-2017 af. Een wedstrijd die beslist werd in minuut 76, door een doelpunt van Proschwitz.Beide teams leken nog niet gewend om terug op het veld te staan. In de eerste helft van de wedstrijd kreeg STVV de meeste kansen bij elkaar gevoetbald, Lokeren n heel gevaarlijke. Met een 0-0 op het scorebord gingen STVV en Lokeren de kleedkamers in. Na rust zat er weinig verbetering in de match. Een Engelstalige collega-journalist sprak het gepaste woord Boring uit, wat evenveel wil zeggen als Wat een…

Lees verder op Geen categorie: STVV sprokkelt eerste punten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *