Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

STVV houdt de punten thuis tegen Lokeren na flater van Verhulst in slotkwartier

Door: redactie 30/07/16 – 21u55 © belga. Lokeren heeft de hooggespannen verwachtingen nog niet kunnen waarmaken tegen Sint-Truiden. De Waaslanders verloren met het kleinste verschil op bezoek bij een matig STVV, dat een kwartier voor tijd op voorsprong kwan na een flater van Lokerendoelman Verhulst. De wedstrijd was nochtans alleraardigst begonnen. Sint-Truiden probeerde Lokeren meteen naar de keel te grijpen en nieuwkomer Roman Bezus kon ook al snel twee keer voor dreiging zorgen. Scoren lukte nog niet, maar de acties van de nieuwe Oekraïense draaischijf stemden Stayen wel hoopvol.Het goede begin kreeg echter geen gevolg….

Lees verder op Het Laatste Nieuws: STVV houdt de punten thuis tegen Lokeren na flater van Verhulst in slotkwartier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *