Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Meteen alle hens aan dek voor het nieuwe STVV, ook Lokeren test een eerste keer hoe ver het staat

Meteen alle hens aan dek voor het nieuwe STVV, ook Lokeren test een eerste keer hoe ver het staat Foto: © photonews 30 juli 2016 11:00<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Na de opener van vrijdagavond tussen KV Mechelen en Club Brugge zijn zaterdagavond de volgende acht eersteklassers aan zet. STVV en Lokeren komen elkaar een eerste keer tegen op Stayen. Beide teams zitten nog in volle opbouw en toch is de ontmoeting van vanavond al zéér cruciaal. De Kanaries treffen de volgende twee speeldagen immers Standard (uit) en Anderlecht (thuis).Vorig seizoen openden…

Lees verder op Belgium Soccer: Meteen alle hens aan dek voor het nieuwe STVV, ook Lokeren test een eerste keer hoe ver het staat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *